Wykwintnie jak w Wersalu – tak można podsumować dania przygotowane w tym odcinku audycji. To właśnie z Wersalu przywędrowała do nas zupa cebulowa, którą zaserwował Tomek Proc. Do tego niezwykle delikatny makaron w sosie śmietanowym z dodatkami, które każdy może wybrać sam. Wyszło tanio, smacznie i… cóż spróbujcie sami! Zapraszamy do wysłuchania audycji.
#1 Wykwintnie jak w Wersalu | 03.03.2023
- Elżbieta Samsel - Czerniawska

- Categories: Lubuscy poszukiwacze smaków
Powiązane treści
Zbigniew Głuchy nowym prezesem Stali Gorzów S.A.
Ryszard Rachlewicz
8 grudnia 2025
Plan "B” - ćwiczenia „WAŁ DŁUGI 2025”
Krzysztof Matusiak
8 grudnia 2025
"Anna Kwiatek - Portrety" - audycja Konrada Stanglewicza w poniedziałek po godz. 14
Radio Zachód
8 grudnia 2025
Waldemar Sługocki, poseł KO
Krzysztof Baług
8 grudnia 2025
Starcia na pograniczu Tajlandii z Kambodżą
IAR
8 grudnia 2025
Władysław Dajczak, poseł PiS
Krzysztof Matusiak
8 grudnia 2025