Własnoręczny wyrób pieczywa i ciast powoli staje się naszym sportem narodowym. To efekt uboczny zagrożenia koronawirusem. Towar bezpieczny, niemacany i – mimo rzadkiego wychodzenia do sklepu – zawsze świeży, jest teraz równie pożądany jak… dom na wsi.
Skutek koronawirusa: pieczemy, jak nigdy dotąd
- Renata Wcisło
- Categories: Kto rano wstaje?
Powiązane treści
Mamo, tato nie zabijaj
Małgorzata Nabel-Dybaś
6 maja 2024
Nowa (stara) koalicja w sejmiku?
Kamil Hypki
6 maja 2024
Sławomir Kotylak, radny sejmiku KO
Krzysztof Baług
6 maja 2024
Marta Bejnar - Bejnarowicz, miejski architekt w Gorzowie, była radna
Marcin Sasim
6 maja 2024
SIM – i blok powstaje w Przytocznej
Sławomir Kordyjalik
6 maja 2024