Wielu z nas nie wyobraża sobie śniadania bez pieczywa, czy rezygnacji z makaronów. Szczególnie w święta , które coraz bliżej.. w kuchni unosi się zapach domowych wypieków, chleba, ciast i ciasteczek. Dlatego dziś pomówimy o tym, po którą mąka warto sięgać i dlaczego? Po czym poznać dobrej jakości chleb? Jak upiec własny? Na te oraz inne pytania odpowie pani Marcelina Sikorska z domowej piekarni w Zielonej Górze.
Jak rozpoznać dobry chleb?
- Monika Bartkowicz-Krzysztof

- Categories: Co, jak i dlaczego?
Powiązane treści
Alfa pewnie wygrała w Szczecinie
Paweł Górski
7 grudnia 2025
Sławski jarmark świąteczny
Marek Turowski
7 grudnia 2025
Do Polski dotarło Betlejemskie Światło Pokoju
PAP
7 grudnia 2025
Lider II ligi rozbił zielonogórską młodzież
Marek Staniszewski
7 grudnia 2025
We wtorek rząd ponownie zajmie się projektem ustawy o kryptoaktywach
PAP
7 grudnia 2025
Konwa znów nie dał szans rywalom
Jakub Lesiński
7 grudnia 2025