Wielu z nas nie wyobraża sobie śniadania bez pieczywa, czy rezygnacji z makaronów. Szczególnie w święta , które coraz bliżej.. w kuchni unosi się zapach domowych wypieków, chleba, ciast i ciasteczek. Dlatego dziś pomówimy o tym, po którą mąka warto sięgać i dlaczego? Po czym poznać dobrej jakości chleb? Jak upiec własny? Na te oraz inne pytania odpowie pani Marcelina Sikorska z domowej piekarni w Zielonej Górze.
Jak rozpoznać dobry chleb?
- Monika Bartkowicz-Krzysztof
- Categories: Co, jak i dlaczego?
Powiązane treści
Z trzydniowej wyprawy wrócili z jednym zwycięstwem. Mogło być lepiej, jak i w całej rundzie
Jakub Lesiński
17 grudnia 2024
Sokół Żary pobił rekord w rzucaniu ,,trójek''
Marek Staniszewski
17 grudnia 2024
Korona Kożuchów po rundzie jesiennej w okręgówce
Marek Staniszewski
17 grudnia 2024
Kacper Muszyński wygrał w Tokio z mistrzem świata
Marek Staniszewski
17 grudnia 2024
Władcze Opus Dei dementują medialne spekulacje nt. Marcina Romanowskiego
PAP
17 grudnia 2024
Błędy i nieskuteczność akademiczek w drugiej połowie
Jakub Lesiński
17 grudnia 2024