Robiono je z trzech dużych kuropatw, sześciu przepiórek i dwunastu skowronków. My Pate, bo o nim mowa, przyrządzimy z produktów dostępnych w sklepach. Do tego wykwintna sałatka z wątróbki drobiowej. Tej nie powstydziłaby się żadna restauracja. Nie bójmy się podrobów bo są pyszne, bogate w żelazo i niedrogie – przekonuje Tomasz Proc. Z resztą – zobaczcie sami.
#2 Nie bójmy się podrobów | 17.03.2023
- Elżbieta Samsel - Czerniawska
- Categories: Lubuscy poszukiwacze smaków
Powiązane treści
Towarzystwo Przyjaciół Związku Strzeleckiego "Strzelec"
Sławomir Kordyjalik
8 listopada 2024
Oficjalnie: Jakub Miśkowiak w Grudziądzu
Filip Górecki
8 listopada 2024
Grzybobranie nad Jeziorem Sławskim
Marek Turowski
8 listopada 2024
Zmiana w sztabie trenerskim Pogoni Świebodzin
Marek Staniszewski
8 listopada 2024
Sejm skierował do dalszych prac projekt nowelizacji ustawy o depenalizacji aborcji
IAR
8 listopada 2024