Robiono je z trzech dużych kuropatw, sześciu przepiórek i dwunastu skowronków. My Pate, bo o nim mowa, przyrządzimy z produktów dostępnych w sklepach. Do tego wykwintna sałatka z wątróbki drobiowej. Tej nie powstydziłaby się żadna restauracja. Nie bójmy się podrobów bo są pyszne, bogate w żelazo i niedrogie – przekonuje Tomasz Proc. Z resztą – zobaczcie sami.
#2 Nie bójmy się podrobów | 17.03.2023
- Elżbieta Samsel - Czerniawska
- Categories: Lubuscy poszukiwacze smaków
Powiązane treści
Orszak Trzech Króli we Wschowie
Marek Turowski
6 stycznia 2025
-To był nasz najgorszy mecz- Zastal po klęsce w Słupsku
Jacek Białogłowy
6 stycznia 2025
Koncert z okazji jubileuszu wschowskiego liceum
Marek Turowski
6 stycznia 2025
Orszak Trzech Króli we Wschowie
Marek Turowski
6 stycznia 2025
Pomysły na wykorzystanie choinki po świętach
Krzysztof Gonera
6 stycznia 2025
Przewodnictwo Polski w Radzie UE. Komentarze
Karolina Kamińska
6 stycznia 2025