Robiono je z trzech dużych kuropatw, sześciu przepiórek i dwunastu skowronków. My Pate, bo o nim mowa, przyrządzimy z produktów dostępnych w sklepach. Do tego wykwintna sałatka z wątróbki drobiowej. Tej nie powstydziłaby się żadna restauracja. Nie bójmy się podrobów bo są pyszne, bogate w żelazo i niedrogie – przekonuje Tomasz Proc. Z resztą – zobaczcie sami.
#2 Nie bójmy się podrobów | 17.03.2023
- Elżbieta Samsel - Czerniawska
- Categories: Lubuscy poszukiwacze smaków
Powiązane treści
Trump ogłasza swoje pierwsze decyzje. Będzie podnosił cła
PAP
27 listopada 2024
Za wywóz odpadów zapłacimy mniej? Radni jednomyślni
Radio Zachód
27 listopada 2024
Osiedle Łużyckie w Lubsku wygląda dużo lepiej
Sławomir Kordyjalik
27 listopada 2024
Remont budynku szkoły w Cybince
Sławomir Kordyjalik
27 listopada 2024
Setna bramka Lewandowskiego w Lidze Mistrzów [AKTUALIZACJA]
PAP
26 listopada 2024
Pobity przez wychowawcę 13,5 latek walczy o życie w szpitalu
PAP
26 listopada 2024