Wykwintnie jak w Wersalu – tak można podsumować dania przygotowane w tym odcinku audycji. To właśnie z Wersalu przywędrowała do nas zupa cebulowa, którą zaserwował Tomek Proc. Do tego niezwykle delikatny makaron w sosie śmietanowym z dodatkami, które każdy może wybrać sam. Wyszło tanio, smacznie i… cóż spróbujcie sami! Zapraszamy do wysłuchania audycji.
#1 Wykwintnie jak w Wersalu | 03.03.2023
- Elżbieta Samsel - Czerniawska
- Categories: Lubuscy poszukiwacze smaków
Powiązane treści
Dzień Strażaka w Nowym Miasteczku
Marek Turowski
19 maja 2024
Wspólny Polsko - Niemiecki Zespół Policyjny Gubin/Guben wzorem dla innych jednostek Policji
Sławomir Kordyjalik
19 maja 2024
ZKS zwycięstwem zwieńczył trudny sezon Superligi
Paweł Górski
19 maja 2024
III liga w Słubicach lub Rzepinie
Filip Górecki
19 maja 2024
Las płonie szybko. Leśnicy apelują o rozsądek
Elżbieta Samsel - Czerniawska
19 maja 2024
Prezes PiS o NATO i kluczowych sojuszach dla Polski
IAR
19 maja 2024