Własnoręczny wyrób pieczywa i ciast powoli staje się naszym sportem narodowym. To efekt uboczny zagrożenia koronawirusem. Towar bezpieczny, niemacany i – mimo rzadkiego wychodzenia do sklepu – zawsze świeży, jest teraz równie pożądany jak… dom na wsi.
Skutek koronawirusa: pieczemy, jak nigdy dotąd
- Renata Wcisło
- Categories: Kto rano wstaje?
Powiązane treści
Dobra runda Orła. Międzyrzeczanie chcą kolejnego awansu
Filip Górecki
23 grudnia 2024
Po audycie w lubuskim POLREGIO zarząd spółki zawiadamia Prokuraturę i CBA
Sylwia Misiak
23 grudnia 2024
Integracja i świąteczne smaki podczas jarmarku w Żaganiu
Krzysztof Gonera
23 grudnia 2024
Pasterki w Gorzowie 24 grudnia 2024 roku
Radio Zachód
23 grudnia 2024
AZS UZ wygrał Ligę Akademicką i przeszedł do historii
Paweł Górski
23 grudnia 2024