Własnoręczny wyrób pieczywa i ciast powoli staje się naszym sportem narodowym. To efekt uboczny zagrożenia koronawirusem. Towar bezpieczny, niemacany i – mimo rzadkiego wychodzenia do sklepu – zawsze świeży, jest teraz równie pożądany jak… dom na wsi.
Skutek koronawirusa: pieczemy, jak nigdy dotąd
- Renata Wcisło
- Categories: Kto rano wstaje?
Powiązane treści
Jacek Wójcicki, prezydent Gorzowa
Marcin Sasim
14 listopada 2024
Ewa Kostrzewska, prezes Oddziału ZNP w Zielonej Górze
Sławomir Kordyjalik
14 listopada 2024
20. edycja Festiwalu transVOCALE
Sławomir Kordyjalik
14 listopada 2024
Duda: cieszę się, że Rutte jest zwolennikiem podnoszenia wydatków na obronność
PAP
13 listopada 2024
Premier po spotkaniu z szefem NATO: Polska staje się fundamentem polityki Sojuszu
PAP
13 listopada 2024
,,Koliber'' demolka. W Nowej Soli Astra rozbiła zespół z Białegostoku
Marek Staniszewski
13 listopada 2024