Od wieków ludzie zbierali dziko rosnące rośliny i grzyby dla ich smaku, ale również ze względu na ich naturalne właściwości lecznicze.Jakie rośliny z okolicznych łąk możemy wykorzystać w naszej kuchni?
Co, jak i dlaczego 30.03.2022
- Krzysztof Baług
- Categories: Co, jak i dlaczego?
Powiązane treści
Stowarzyszenie na Rzecz Edukacji "Pomost"
Sławomir Kordyjalik
3 maja 2024
Carina wygrała mecz o sześć punktów
Paweł Górski
3 maja 2024
W Kolesinie odsłonięto tablicę pamięci powstania wielkopolskiego
Agata Duszyńska
3 maja 2024
W Słubicach mityng otwarcia sezonu. Świetny wynik Kieronożyckiego, SB Lepiaty
Filip Górecki
3 maja 2024
Harcerska majówka w parku Sowińskiego
Radio Zachód
3 maja 2024
Obchody Święta Konstytucji 3 Maja w Zielonej Górze
Radio Zachód
3 maja 2024