Wykwintny świąteczny stół, a na nim zdrowe potrawy – między innymi dziczyzna.W garnku z dziczyzną znajdziemy dzika, sarnę, jelenia, daniela, zająca oraz dzikie ptactwo: przepiórki, kuropatwy, bażanty, kaczki. W jaki sposób przyrządza się te potrawy wyjaśni Jacek Banaszek przewodniczący Zarządu Okręgowego w Zielonej Górze Polskiego Związku Łowieckiego
Co, jak i dlaczego 20.12.2023
- Krzysztof Baług
- Categories: Co, jak i dlaczego?
Powiązane treści
W Kościele katolickim 110 Światowy Dzień Migranta i Uchodźcy
IAR
29 września 2024
Pierwszy śnieg w Tatrach
IAR
29 września 2024
23 zdarzenia związane z szabrownictwem,19 zatrzymań
PAP
29 września 2024
Spadki poziomu wody w Odrze
Sławomir Kordyjalik
29 września 2024
Wrześniowy ogród i zbiory
Sylwia Misiak
29 września 2024
Dziś Dzień Kawy. Jaką kawę piją Lubuszanie?
Krzysztof Gonera
29 września 2024