Robiono je z trzech dużych kuropatw, sześciu przepiórek i dwunastu skowronków. My Pate, bo o nim mowa, przyrządzimy z produktów dostępnych w sklepach. Do tego wykwintna sałatka z wątróbki drobiowej. Tej nie powstydziłaby się żadna restauracja. Nie bójmy się podrobów bo są pyszne, bogate w żelazo i niedrogie – przekonuje Tomasz Proc. Z resztą – zobaczcie sami.
#2 Nie bójmy się podrobów | 17.03.2023
- Elżbieta Samsel - Czerniawska
- Categories: Lubuscy poszukiwacze smaków
Powiązane treści
Trenerski dwugłos po 103. Derbach Ziemi Lubuskiej
Paweł Górski
5 maja 2024
Koncert Madonny na plaży w Rio przyciągnął 1,6 mln widzów
PAP
5 maja 2024
Derby Ziemi Lubuskiej dla ebut.pl Stali Gorzów
Paweł Górski
5 maja 2024
Nowosolski kiermasz "Zielone Ogrody nad Odrą" za nami
Marek Turowski
5 maja 2024