„Serce na talerzu” czyli czwarta kolacja charytatywna dla hospicjum w Gorzowie

Fot. Hospicjum Gorzów

Fot. Hospicjum Gorzów

Po raz czwarty gorzowskie Hospicjum organizuje kolację charytatywną pod hasłem „Serce na talerzu”, by zdobyć fundusze dla dzieci będących pod opieką placówki.

Karolina Kapałczyńska z zarządu Hospicjum im. św Kamila twierdzi, że organizowanie tej imprezy to jej pasja i chęć niesienia pomocy potrzebującym.

W tym roku w ramach licytacji będzie można nabyć coś bardzo drogocennego – dodaje organizatorka.

Paweł Salamon szef kuchni w Pałacu w Mierzęcinie zapewnia, że wszyscy szefowie kuchni zaangażowani w akcję zostawią swoje serce na talerzu.

Czwartą kolację charytatywną dla Hospicjum im. św. Kamila zaplanowano na 2 grudnia i już wiadomo, że wszystkie bilety rozeszły się w krótkim czasie.

 

Exit mobile version